Тя е на 19 години, руса, нежна, елегантна и има почти

...
Тя е на 19 години, руса, нежна, елегантна и има почти
Коментари Харесай

Перфектната 19-годишна инфуенсърка, която превзема социалните медии

Тя е на 19 години, руса, нежна, елегантна и има съвсем 100 000 почитатели в TikTok. И непрекъснато пътува. Милла София е съвършената инфлуенсърка. 

Има обаче измама - тя в действителност не съществува.

Въпреки че София твърди, че е от Финландия, и споделя с почитателите си страхотни фрагменти от пътувания до Гърция и Бора Бора, тя е " виртуален инфлуенсър и модел ", основан благодарение на изкуствен интелект. Който и да ръководи сметките на София, не се пробва да скрие обстоятелството, че тя е създание на технологиите.

Не е ясно и дали някои от хилядите й почитатели схващат изцяло, че тя не е същинска. Някои от тях напълно откровено дават отговор на въпроси като:  " Сини или розови бикини? ", а други се държат по този начин, като че ли я познават персонално, като разгласяват мнения като: " Благодаря ти, че ми изпрати красивата си фотография, с цел да се събудя! "

Иначе можете да видите фотоси на София и Илон Мъск, " офисния й костюм " - дантелен сутиен и блейзър, има, несъмнено, и поредност от фотоси с котката й.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Milla Sofia (@millasofiafin)

Първата ѝ обява в Instagram и качване в TikTok датират от ноември 2022 година Съдържанието не се е трансформирало доста, макар че реализмът на изображенията се е подобрил през последните месеци. И тя не е единствената виртуална инфлуенсърка. 

Дали виртуарните инфлуенсъри ще изместят звездите

В отчет от 2021 година се показва, че основаният от изкуствен интелект инфлуенсър Rozy, основан от южнокорейската компания Sidus Studio X през август 2020 година, е обезпечил над 100 спонсорства и утвърждения от марки през първата година от съществуването си в Instagram. 

" В днешно време известните персони от време на време се отдръпват поради разногласия в учебно заведение, принуждение, кавги или тормоз ", обявиха от компанията, когато отбелязапа триумфа на Rozy. " Виртуалните хора нямат никакви кавги, за които да се тормозят. "  

Rozy и София също по този начин в никакъв случай не остаряват, могат да отидат на всички места и да вършат всичко, а работата им лишава по-малко време, в сравнение с човек, и  според  метода на монетизиране на виртуалните инфлуенсъри - евентуално за доста по-малко пари. 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР